شما اینجا هستید: اخبار اجتماعی
خبرهای اجتماعی
افزایش بیماریهای قلبی و عروقی طی 10 سال آینده / فاکتورهای خطر در بروز سکتههای قلبی


دبیر انجمن آترواسکلرز ایران با اشاره به اینکه علیرغم موفقیت در درمان بیماریهای قلبی و عروقی در پیشگیری از آن چندان موفق نبودهایم گفت: طی 10 سال آینده به دلیل شیوع چاقی، دیابت و افزایش استعمال دخانیات بیماریهای قلبی و عروقی شیوع بیشتری خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مسعود اسلامی در نشست خبری که در ارتباط با بیستمین کنگره بینالمللی تازههای قلب و عروق برگزار شد، اظهار داشت: در این کنگره که 20 تا 23 شهریور ماه سال جاری برگزار میشود مهمانانی از کشورهای مختلف همچون ایتالیا، فرانسه، انگلستان، هلند، اتریش، کانادا، چک و ... حضور خواهند داشت وجدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه قلب و عروق مورد بحث و گفتوگو قرا رمیگیرد.
وی با اشاره به رشد 50 درصدی ارسال مقالات برای این کنگره افزود: در کشور خوشبختانه در حوزه درمان بیماریهای قلبی و عروقی پیشرفتهای بسیار خوبی داشته و بهترین درمان و داروها امروزه برای بیماران مورد استفاده قرار میگیرد.
دبیر علمی بیستمین تازههای قلب و عروق ادامه داد: علیرغم این مساله در حوزه پیشگیری در حوزه قلب و عروق ضعیف عمل کرده و برنامههای مدونی نداریم و به دلیل شیوع چاقی، عدم تحرک،دیابت و افزایش استعمال دخانیات متاسفانه شیوع بیماریهای قلبی و عروقی به ویژه سکته قلبی در حال افزایش است.
اسلامی نسبت به شیوع بیماریهای قلبی و عروقی طی 10 سال آینده هشدار داد و ا علام کرد: امکانات پزشکی با این رشد بیماریهای قلبی و عروقی جوابگوی بیماران در آینده نیست و این مساله ضرورت پیشگیری از شیوع بیماریهای قلبی و عروقی را نشان میدهد.
وی بیان داشت: بسیاری از کشورهای غربی در پیشگیری از بیماریهای قلبی به خوبی عمل کرده و اکثر بیماران بستری در سیسییو افراد مسن در این کشورها هستند ولی در ایران متاسفانه افراد میانسال و حتی جوان دچار سکتههای قبلی وسیع میشوند و در سیسییو بیمارستانها بستری هستند.
دبیر انجمن آترواسکلرز ایران به اجرای طرح 247 توسط وزارت بهداشت اشاره کرد و بیان داشت: براساس این روش هر 7 روز هفته به صورت 24 ساعته برخی از بیمارستانهای کشور این آمادگی را داشته که بیمارانی که در آمبولانس اورژانس با درد قفسه سینه، نوار قلب از آنها گرفته شود و تشخیص سکته صورت گیرد مستقیم به آنژیوگرافی اعزام و رگهای آنها باز میشود.
اسلامی ادامه داد: تکنیکهای جدید تصویربرداری قلب در درمان دقیق و صحیح بیماران بسیار موثر بوده و خوشبختانه امکانات در کشور موجود است و جدیدترین دستاوردها در این زمینه در ا ین کنگره مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
وی افزود: درمان نامنظمی شدید قلب با نقشهبرداری سه بعدی امکانپذیر بوده و نقطه نامنظمی از این روش شناسایی و با روشهای بسته میتوان آن را برطرف کرد که برخی از مراکز کشور این امکانات و تجهیزات را دارا هستند.
اسلامی به نقش خیرین در پیشرفتهای علمی اشاره کرد و گفت: قبلا همه کمکهای خیرین در حوزه ساخت مسجد و مدرسه بود ولی امروزه کشورها به سمت فناوریهای نوین پزشکی پیش رفته و توجه هر چه بیشتر خیرین در ایران نیز در این راستا حائز اهمیت است چرا که شاید به حد کافی مدرسه داشته باشیم ولی امکانات کامل در همه مراکز متعدد وجود ندارد.
دبیر انجمن آترواسکلرز ایران گفت: داروهای جدید قبلی به ویژه داروهای ضد ا نعقادی، ضد پلاکتی، ضد فشار خون و کنترل کننده قند خون در بیستمین کنگره سازههای قلب و عروق مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد که امیدواریم بزودی این داروها به کشور وارد و ریسک بروز سکتههای قلبی کاهش یابد.
وی با تاکید بر ضرورت پیشرفت علمی پرستاران و تکنسینها در حوزه قلب و عروق گفت: در صورت تحقق کامل ا ین مساله نیز تیم پزشکی با موفقیتهای بیشتری در درمان بیماران همراه خواهند بود.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری فارس